Често задавани въпроси

Ето някои от често задаваните въпроси. Ако не можете да намерите отговора, от който се нуждаете, моля, изпратете имейл на нашия екип за обслужване на клиенти: office@vetmanevi.bg и един от нашия екип ще се свърже отново с вас.

Всички поръчани продукти биват изпращани по куриер в същия ден на поръчката, ако тя е направена преди 18:00 часа.

Времето на доставка е до 48 часа.

Да, но моля, бъдете бързи. Свържете се с нас директно на +359 888 98 94 62.

Ако успеем да стигнем до вашата поръчка, преди тя да ни напусне, ние с удоволствие ще ви помогнем с промяна на адреса за доставка, промяна на продукта или промяна на количествата – просто бързайте да ни уведомите.

Използваме услугите на куриерска фирма „Еконт“, за да доставим Вашите продукти до ваш адрес, офис на еконт, или автомат.

Да, можете да върнете поръчки. Съществуват обаче определени законови ограничения за връщането на продукти с рецепта. За пълни подробности за нашия процес на връщане и политика, моля, вижте нашата страница за връщане.

Да. Предлагаме услуга за поръчка онлайн и вземане на място след това. Единственото, което трябва да направите, е да направите своята поръчка онлайн и след това да дойдете да я вземете от нашия магазин.

Вижте къде се намираме.

Да. Предлагаме ветеринарни услуги по телефона и на място. Обадете ни се на телефон +359 888 98 94 62, за да ни обясните вашата ситуация.

Вижте повече за ветеринарните услуги, които предлагаме.

Свържете се с нас, ако имате въпроси

Имате още въпроси? Не се притеснявайте да се свържете с нас на посочените контакти.
phone

Телефон: +359 88 955 4620
Имейл: office@vetmanevi.bg

pin

Адрес: ул. „Димитър Благоев“ 6, 5008 ж.к. Бузлуджа, Велико Търново

Нашето работно време е от понеделник до петък, 09:00 до 18:00.